Ikona kalendarza 07.04.2016

LINK4 najbardziej innowacyjny

Aplikacja „Bezpieczna jazda z LINK4” będąca częścią nawigacji NaviExpert została uznana najciekawszą innowacją dla ubezpieczeń w roku 2015.

Nagrodę odebrał Tomasz Tarkowski – prezes LINK4 – podczas V Wielkiej Gali Liderów Świata Bankowości i Ubezpieczeń, która odbyła się 6 kwietnia 2016 roku w warszawskim hotelu Sheraton. Gala była częścią VII Insurance Forum.

LINK4 jest pierwszą firmą ubezpieczeniową w Polsce, która wprowadziła rozwiązania telematyczne do ubezpieczeń dla klientów indywidualnych. Nawigacja NaviExpert z aplikacją „Bezpieczna jazda z LINK4” jest dodawana bezpłatnie do polis komunikacyjnych.

Wręczono także nagrody w innych kategoriach ubezpieczeniowych i bankowych. Za najlepszą firmę ubezpieczeniową uznano PZU. W uzasadnieniu napisano, że PZU to największa grupa ubezpieczeniowa w Europie Środkowej i Wschodniej. Narodowy czempion, ważny uczestnik życia gospodarczego i społecznego kraju. Spółka z olbrzymim potencjałem wzrostu i ambitnymi planami, które dzięki postawieniu na rozwój organiczny, gotowość do akwizycji i otwarciu na innowacje, mają szansę uczynić ją ważnym podmiotem w skali międzynarodowej.

Bezpieczna jazda z LINK4 najciekawszą innowacją dla ubezpieczeń w roku 2015