Biuro Prasowe

Przeczytaj najnowsze wiadomości

LINK4 zostało wyróżnione po raz trzeci tytułem Najlepszy Pracodawca według Aon Hewitt w kategorii duże przedsiębiorstwa

27 października 2016

Aon Best Employers to program rozpoznawalny na całym świecie. Program wyłania firmy, które tworzą najbardziej angażujące miejsca pracy, badając opinie pracowników pod kątem zaangażowania, angażującego przywództwa, kultury wysokich wyników i wiarygodnej marki pracodawcy. LINK4 znalazło się w gronie laureatów po raz trzeci.

„Jesteśmy niezwykle dumni z tej nagrody, zwłaszcza, że wskaźnik zaangażowania w przypadku LINK4 wyniósł aż 91 proc. Potwierdza to, że praca jaką każdego dnia wykonujemy, aby angażować naszych pracowników i tworzyć im przyjazne środowisko pracy przynosi efekty.” – powiedziała Agnieszka Wrońska, prezes LINK4.

Program Najlepsi Pracodawcy to jedyny konkurs na rynku, w którym tytuł jest przyznawany w oparciu o obiektywne badanie opinii pracowników.

Program Najlepsi Pracodawcy to największe i najbardziej kompleksowe badanie i diagnoza organizacji pod kątem zaangażowania pracowników w Polsce. Dotąd przebadano ponad 440 tysięcy pracowników z ponad 1000 polskich firm o różnej skali działalności i zatrudnienia.

Nagrody i wyróżnienia

Sprawdź jakie nagrody przyznano LINK4